2016. október 29., szombat

A MAGYAROK HITE

Elhitted egy percre is magadról, hogy vesztes vagy?
Valóban vesztes nemzet lenne a magyar?
„VEDD EL EGY NÉP MÚLTJÁT, ÉS AZT TESZEL VELE, AMIT AKARSZ” - mondta Talleyrand Napóleonnak.

Ismerd meg önmagad! S hogy ezt megtehesd, ismerned kell a múltadat is mind családi, mint nemzeti szinten. A magyar nemzetnek annyi hőse van, mint égen a csillag.
Te ismered Atilla királyunk mai napig ható örökségét? Páratlanul emberséges szövetségi rendszerét, ami az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig terjedt közel 1500 éve?
Ismered a 907-es pozsonyi csatát, amikor legyőztük a háromszoros túlerőben lévő összeurópai hadsereget, aki úgy jöttek, hogy a MAGYAROK KIIRTASSANAK mind egy szálig?
És megannyi más csatát, ahol nem az ellenfél megölése volt a legnagyobb tett, hanem a kegyelemre való képesség! Hányszor újra és újra bizonyították emberi kiválóságukat a magyarok.
S teszik ezt a mai napig a sport és a tudományok terén is. Hogy ellenségeink számtalanszor akartak barbár, vérengző hordának leírni minket, akik a Fényt képviseljük a földi világban? S próbálják érdekből, irigységből a mai napig meghamisítani a múlt és jelen történéseit. Természetes, hiszen aki uralni akar téged, az így tud manipulálni, hazugságokkal, bűntudat és széthúzás keltésével. A szellemi magasság szintén tükröt takar a bűnösöknek, aki jobbá válás helyett inkább eltipornák azt, ami emlékezteti őket önnön kicsinységükre és hibáikra.
Hogy mindig vannak komoly nehézségeink? Igen, és lesznek is, de pontosan ezek a nehézségek tesznek minket igazán erőssé!

Elbizonytalanodás, megfutamodás, belerokkanás helyett állj bele az embert próbáló helyzetekbe, viseld el amit el kell viselni, oldd meg, amit meg lehet oldani és segítséget sem gyengeség kérni ha valóban szükség van rá. Sőt, a büszkeség sokkal nagyobb gyengeség, ha mindent mi akarunk egyedül megoldani!
TŰZBEN EDZŐDIK AZ EMBER, ahogy gyémánt is csak hatalmas nyomás és hő hatására képződik a közönséges szénből. A földi élet felnevel és teszteli a hitedet. Széttöri az illúzióidat, de az már a te döntésed, hogy megőrzöd-e lelki nyugalmad és életkedvedet. Amit hiszel és teszel, az lesz a valóságod. Két-ségbe esés helyett találd meg az egy-séget önmagaddal.
A lehetetlen nem létezik. Hogyan máshogy lovagolhatna Kassai Lajos, akit egykoron tolószékbe utaltak volna az orvosok a súlyos balesete után?
Hogyan máshogy épülhetne fel az agyvérzésben lebénult ember, mint a töretlen hit és kitartó munka által? Hogyan máshogy lehetnénk egyáltalán itt a Kárpát-medencében, megőrizve csodálatos ősi nyelvünket, zenénket, hitünket? Annyi nép eltűnt vagy beolvadt, de mi a mai napig itt vagyunk és a jövő már rajtunk múlik!

A legnagyobb hitre pont akkor van szükség, amikor a legnagyobb a sötétség. Nincs kezdet és vég, csak a TETT van, s a hozzáállásod a szíved tükre. S megint kérdezem, inkább a problémákra vagy inkább a megoldásra figyelsz?
Ha magyarnak születtél, akkor nem akármilyen közösségben választottál életutat. Ismerd meg önmagad, hogy egyre növekvő tudatosságoddal egy valóban boldog életet élhess itt a Földön.

ÉLD A MÚLTAD ÉRTÉKEIT, ÉLJ A JELENBEN, S BÍZZ A JÖVŐBEN!
ÁLDÁS


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése