2015. június 25., csütörtök

A szabadságot nem lehet örökölni

A szabadságot nem lehet örökölni - el kell felejteni a jobb és baloldali jelzőket, Magyarország jövője a tét

TUDATOSSÁG: túl kell lépni a propagandán, a megtévesztésen, a hazugságokon, az egyéni kényelmességen, a félelmeken és felelősséget kell vállalni magunkért és az országért

1. Ha tudjuk azt, hogy alapjaiban rossz a gazdasági rendszerünk, hogy megaláztatásban élünk, hogy nem vagyunk szabadok és hogy el akarják venni az örökségünket a régészeti leletek, épületek, a nyelvünk és más értékeink rombolásával, akkor van lehetőségünk megvédeni mindazt, ami a mienk.

2. El kell felejteni a félelmeinket és felejtsük el azt, hogy csak a meglévő pártokban gondolkodunk. A magyarok nagyon nehezen tudnak összefogni, de ha tisztán látunk az alapvető kérdésekben, akkor ez nagyságrendekkel egyszerűbb.

3. Ha magyarok akarunk maradni ebben a globális orwelli tengerben, akkor civil, szakmai, ifjúsági és egyéb szervezeteket kell alapítanunk és meg kell védenünk az értékeinket. Ha rájövünk arra, hogy pl. a TTIP nem jó nekünk, akkor hangosan ki kell állni az önrendelkezéshez, az egészséges jövőnkhöz való jogainkért!

Büszkének kell lennünk a magyarságunkra, a nyelvünkre, a környezetünkre, a hőseinkre, a népviseletünkre, a szokásainkra és mindenre ami magyarrá tesz minket.

"Mert noha a mi magunk népe amint mostan vagyon, s mint leábrázoltam, megromlott, mindazonáltal, ha kérded, kit kívánok s micsoda nemzetet akarok oltalmamra, azt mondom: a MAGYART kívánom. Miért? Azért, mert legalkalmatosabb, legerősebb, leggyorsabb, és ha akarja legvitézebb nemzetség. Kétszáz esztendeje lészen már, hogy a magyar törökkel harcol. Hányszor a török császárok személyek szerént sok százezer emberekkel jöttek országunkba? Csak egy szultán Szulimánnak is, ki legvitézebb császár vala ottomán nemzetben, öt expeditiója volt, de mégis Isten nem hagyott elveszni mindnyájunkat; ami veszett is, többire békesség és frigy színe alatt, hogysem hadakozásban veszett."
/Zrínyi Miklós - Ne bántsd a magyart!/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése