2015. augusztus 7., péntek

Út az Aranykorba

Olyan világot élünk ahol nemzeteket, családokat, testvéreket, barátokat áldoznak fel és uszítanak egymásra hazug indokokkal, bizonyos háttérhatalmi célok érdekében. Csak ellenük harcolni kevés, mert az még nem teremti meg azt a világot, amit szeretnénk a mostani helyett. A pénzpiaci kapitalizmusnak nincs arca, csak kiszolgálói és áldozatai.

Mi az amit tehetünk? Csak azt, amit Gandhi is tett az angol megszállókkal. Egyszerűen nem szolgáljuk őket. Nem vesszük a multik termékeit. Nem vesszünk fel hiteleket, nem vesszük az élelmiszereiket, orvosságaikat. Ha tehetjük lekapcsolódunk a monopolizált energiaszolgáltatásról és magunk termelte energiát, gyógynövényeket, házi élelmiszert és házi készítményeket használunk a tisztítástól kezdve a tisztálkodásig. Összefogunk, Közöss-ÉG-et, Szövetkezetet építünk, hogy újra egy szövet legyünk, egymástól vásárolunk és egymást segítjük. Meg kell ismernünk történelmünket, ősi örökségünket és gyermekeinket is meg kell tanítanunk az örök emberi értékekre. 

Hiszünk abban, hogy képesek vagyunk önmagunkat és a világot jobbá tenni. Szeretnénk önmagunkból, a családunkból, a nemzetünkből és a világból a legjobbat kihozni. Küldetésünk egyben a Mag népének küldetése is. Elvinni az emberekhez a fényt, a tudást, amivel békében, boldogságban és szeretetben élhetik az életüket, pont ez az, amit nem tanítanak az iskolában. 

Ne háborúzz, hanem szeress, válaszd a szeretet útját. Válassz magadnak társat, válassz egy pozitív magatartást és válassz magadnak egy tudásátadó közösséget vagy alapíts egyet! Válaszd a szeretet, az önfejlesztés, a belső átalakulás útját! Mindenkit becsülj és szeress! A szeretet nem azt jelenti, hogy gyermeki hozzáállással kiszolgáltatod magadat és nem alkalmazol önvédelmet, ha szükséges. Mindenkire figyelj, mindenkit próbálj megérteni, hogy miért viselkedik úgy, ahogy viselkedik. Senki sem született rossznak. Szeretettel többet érhetsz el, mint haraggal.

Háború vagy tüntetés helyett inkább szeress, meditálj és a jót, az előre mutatót tedd, mutass példát! A legjobb választás a szeretet oldalára állni. Mindig válaszd a legnagyobb jót, mindig a legnagyobb jó érdekében cselekedj! Amikor elegen leszünk, akkor a pénzpiaci kapitalizmus világrendje úgy omlik majd össze, akár a Gyűrűk Urában a gonosz hadserege, s megszületik a Szer-etet aranykora.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése